Ode aan Carol MacMakin

Zojuist een antwoord ontvangen op mijn vraag over de behandeling van een gecompliceerde en een moeilijk te genezen ziekte. Ik kan altijd bij haar terecht voor vragen terwijl ik toch niet de enige ben. Er zijn duizenden therapeuten en artsen die door haar zijn opgeleid, net als ik zelf.

Ik heb het over Dr Carol, mijn steun en toeverlaat wanneer ik het niet meer weet. Zij is de inspiratie en de drijvende kracht achter FSM frequency specific microcurrant. Meer over  F.S.M op de praktijk website.

Recent is haar tweede boek verschenen: The Resonance Effect. www.theresonanceeffect.com

The Resonance Effect

Dr Carol McMakin over F.S.M therapie

Ze verdient groot respect, niet alleen door wat ze met grote inzet en zonder onderbreking doet voor patiënten en therapeuten. Voor haar enthousiasme en intelligentie waardoor de therapie zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Haar drijfveer is mensen helpen en niet in de eerste plaats geld verdienen. Ook dat waardeer ik. Ik hoop haar nog lang als mijn mentor te hebben.

Helaas kan ze dit niet lezen want ze spreek geen Nederlands, maar toch bedankt Dr Carol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: