De kracht van laserlicht.

Een paar dagen geleden viel het Medisch Dossier op de deurmat. Op de voorpagina las ik “Krachtige Laser tegen spierpijn en artrose”. Eindelijk eens aandacht is voor de grote voordelen Lage Intensiteit Laser therapie. 

md2102coverabonnee
‘Medisch Dossier’ is de Nederlandse uitgave van het Engelse tijdschrift: ”What Doctors don’t tell you”.  Elke maand opnieuw staat het vol met waardevolle informatie over de vele wegen van-ziek-naar-gezond. De redacteuren doen gedegen onderzoeken, zijn kritisch en baseren hun artikelen op wetenschappelijke studies. Ze slaan bruggen tussen reguliere en complementaire gezondheidszorg.

Laserlicht – photobiomodulatie – is een heel nieuw middel voor spier- en gewrichtspijn, wondgenezing, ontsteking, stemmingsstoornissen en nog veel meer. Celeste McGovern heeft het onderzocht.

LLLT (low level laser therapy: laagvermogen-lasertherapie) en wordt door enkele toonaangevende geneeskundigen al tientallen jaren gebruikt. En de techniek gaat met de snelheid van het licht vooruit. …..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: