Ik heb schimmelnagels. Wat nu?

Wanneer je gaat Googelen merk je pas hoeveel mensen problemen hebben met kalknagels of schimmelnagels. Schimmelnagel is eigenlijk een beter woord. De schimmel Onychomycose tast de huid onder de nagel aan. Ze zijn lelijk en vaak ook nog pijnlijk.

Wat mij opviel tijdens mijn onderzoekje op internet naar beschikbare informatie is dat er nauwelijks efficiënte maar ook veilige behandelmogelijkheden zijn. Medicijnen beschouw ik niet als veilig in verband met de bijwerkingen.
Over de verschillende soorten crèmes vond ik gemengde verhalen.
De huis tuin en keukenmiddelen zoals azijn werden op de ene site geprezen en op en andere weer afgedaan als onzin. Ook kwam ik sites tegen die wezen op de achterliggende of diepere betekenis van  schimmelnagels.

Op dit blog blijf ik toch maar bij de praktische vraag; Hoe kom ik er zo snel mogelijk van af? Schimmelnagels zijn besmettelijk een moeten uitgroeien daarom kost elke soort behandeling tijd. Laser therapie in veel vormen is de laatste jaren enorm gegroeid en kan ook gebruikt worden om weer mooie nagels te krijgen

undefined

De combinatie van het blauwe laserlicht en de gepulste 904 nM laser dringt door de nagels heen en doodt de schimmels en bacteriën . U kunt de behandelingen veilig en gemakkelijk thuis doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: